Pengikut

Selasa, 28 April 2009

Anak Arnab

Ahad lepas balik umah mak, baru la tau arnab aku dah beranak kali ke 3... 1st time branak 2 ekor, tp bila pg kt org tgk da mati mak dia makan... dia pun 1st time agaknya x tau kot ape benda la agaknya ni ekk..! 2nd time branak 2 ekor dia da pandai skit...tp sempat idup 2 minggu je mati kucing makan ... kucing tarik celah sangkar...menangis I tau.. now 3rd time branak 6 ekor yahoo...I da seal keliling sangkar tu,tkut kucing makan..tp mase kt org dtg 2 ekor da mati..kebuluran agaknya...

Arnab ni klau ikut info yg kt org baca kat IT kata mak dia mmg x jaga anak...menyusu pun 1x je sehari. Tp klau kt org ada kat sana dpt la 2x sehari..kt org la anak-branak pegangkan mak dia..susun la anak2 arnab tu take turn menyusu.. harap kali ni selamat la semuanya...klau x nangis lg!!!


Ni umur seminggu, tetidur kekenyangan...nama?! da ada da..
Dari kiri: lucia,paula,paulina ( 2 putih ni klau tertukar nama x pe, sbb x leh nk beza same je ) yang last skali is lalola..( pling comel skali, sbb ada ring putih kat leher dia).




Video anak arnab...

video video video video

Tiada ulasan: