Pengikut

Rabu, 3 Julai 2013

MELAKA 2013 BHG. II

      Hari kedua...try lagi nak pergi ke Water World Melaka, tapi....tetap hampa... Penuh giler Manusia kat situ, nak masuk pun tak boleh sebab jalan terlalu jem. Hmmm....sedih anak2 semua..lastly...pergi je la mana yang ada. So pergilah kami ke Planetarium Melaka, tapi rasa macam kosong je kat sana, tidak ada benda2 yang menarik pun, sekadar jalan2 je..ok sikit kot Planetarium K.Lumpur, kemudian makan di Mydin Mall, lepas tu habiskan masa di Taman Buaya Melaka..frust kan! Tapi anak2 sure happy gak sebab sekali sekala dapat keluar dari rumah lah katakan...layan Album ni ye..


Planetarium Melaka










Nak makan jap!








Batik House Melaka
depan Mydin je rupanya..


Taman Buaya Melaka
Ini yang dorg sibuk sgt nk naik dulu..isk.isk.isk

Sesi Bergambar dengan Anak Buaya ha..ha..






































2 ulasan:

Norhasniza Khalid berkata...

bestnya .. lama sangat mama tak ke melaka, dah kat 6 tahun cam tu

azlia berkata...

hah..lama gak tu.. sy sbb sdara mara banyak kat sana jd selalu melawat je, berjln-jln cam ni jarang dpt p..kena plan cuti btul2 bru bwak anak2 bercuti..