Pengikut

Jumaat, 17 Mei 2013

Last Day Di Pesta Buku PWTC 2013

      Last day di Pesta Buku PWTC...pergi pulak tu dah petang... hmmm orang dah bungkus2 nak balik da..banyak yang dah tak ada. Ni 1st time aku pergi..tahun2 sebelumnya aku tak berkesempatan pun nak pergi. Tapi memang best la kalau tahu dah lama aku usahakan juga untuk sampai kesini. Memang giler la..Buku Majalah, masakan, Buku lawak, Buku Pelajaran semuanya ada..pulak tu pergi last day diskaun banyak beb..ada gak yang dorg lelong, bagi free pun ada. Tak apa la next time inssyaallah aku akan jadikan Pesta Buku ini sebagai aktiviti tahuan aku...he..he..

Along & anaknya serta anak-anak aku

 

Ternampak lak Yatt yang sedang mempromosikan tudungnya..cantiknya Yatt beb.
 

Ainmaisarah salah seorang penulis buku..anak2 aku kenal la buku Ain ni.



Gerai ni anak2 mmg serbu la..sanggup kuar duit sendiri..tang buku sekolah minta umminya..

Gerai ni lagi la..beli borong lg..

Itu saja..Bye..

2 ulasan:

BUNDA a.k.a KN berkata...

assalamualaikum,

salam pagi jumaat dari bunda...

azlia berkata...

wasala bunda..