Pengikut

Rabu, 13 November 2013

Simple Kek Tiramisu Utk Birthday Abby & Mak.

      Simple Tiramisu Cake ni aku pernah buat dulu masa Birthday Ayah & Shasha..lama dah tak buat Kek ni. 6th November yang lalu Birthday Abby & Mak..so aku pun merajinkanlah diri untuk membuat Kek Tiramisu ni.. Resepi Kek ni bolehlah tengok link kat sini yeh..


Tiramisu Kek aku.
Jgn pandang rupa tau..Ni tangan cucu2nya la ni..
 

Mak & Abby..










Dah buat tgh malam..ni la jdnya..

Selamat hari lahir... 

Hadiah dr Baba Abby..mcm x caya je..


Jumpa lagi!!!



5 ulasan:

nita berkata...

sedapnya kek tu...
seronok abby dapat basikal baru.. ^_^

Zareen Ezreena berkata...

Salam..nk tanya anak still htr ke sekolah ren islam di desa melawati tu ke...

azlia berkata...

a'ah zareen..

noly anna berkata...

salam.awww..sonoknya dia dapat basikal baru:) and the cake looks delicious:) kalau free singgahla ke blog noly ye www.nolyanna.blogspot.com

twinscraftlife berkata...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/