Pengikut

Isnin, 28 Oktober 2013

Simen Abby kena tukar!!!

       Arhhh! Simen di tangan Abby kena tukar pulak..! Hmmm... disebabkan imbasan X-ray menunjukkan Tulang Abby tak bercantum elok lagi walaupun sudah dua minggu Abby memakainya, Doktor membuat keputusan untuk membuka semula Simen yang lama itu, kemudian pasang yang baru. Lagipun Simen lama tu dah retak dihujung & di siku Abby..budak la katakan..mana nak duk diam, tu la jadinya..

Abby relaks je..dah tak takut nak kena Simen.. 


Lepas menunggu lama kat Hospital tu..ni la upahnya..



6 ulasan:

nita berkata...

La kesiannya Abby.. ni berapa lama lak dia kena bersimen ni..
moga cepat sembuh..

toko penjual ace maxs berkata...

moga cepet sembuh ya

obat herbal penyakit berkata...

yang kuat ya aby

Rose Azadir berkata...

semoga cepat sembuh...anyway...Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

azlia berkata...

terima kasih semua..

azlia berkata...

nita..tq