Pengikut

Khamis, 8 Mei 2014

Gold Coast Water Theme Park Morib

      Assalammualaikum..hari ini aku nak share cerita mengenai tempat percutian yang aku pergi masa cuti Sekolah bulan 3 yang lalu. Setelah sekian lama..hari ini barulah aku berkesempatan nak update blog aku ni..busy la sayang oiii.
       Alhamdulillah berbekalkan GPS adik yang aku pinjam, akhirnya inilah kali pertama aku menjejakkan kaki ke Pantai Morib ni.. Pantai Morib ini tak boleh mandi, hanya untuk beriadah je la. So tempat penginapan aku adalah di Gold Coast Water Theme Park Morib selama 3 hari 2 malam dengan bayaran rate cuti sekolah sebanyak RM580.00 termasuk breakfast untuk 2 hari & 2 tiket dewasa ke theme park..so 2 orang lagi anak aku tu kena beli sendiri la sebanyak RM40.00. Tempat ni di rekomenkan oleh patient tempat kami..bagai yang digambarkan..bolehlah untuk anak2. Tempatnya tak la besar sangat so senang la korang nak cari anak masing2. Cumanya aku pergi waktu cuti sekolah kan! so penuhlah manusia dalam tu. Ingatkan pergi hari orang bekerja walaupun waktu cuti Sekolah tak ramai la..rupanya ramai gak.. Tapi ok la..dapat makan..dapat mandi semua alhamdulillah..puashati. Cumanya nak makan kat luar Hotel la..kedai makan tak banyak sangat..pastu penuh lak tu..time cuti Sekolah la katakan..
      So silalah layan Album aku ni ye..

Baru sampai ni..






Mlm2 ble relaks kat jakuzi ni..

Buat iklan teh lak bdk2 ni..




Breakfast di Cafe..arhhh..sedapnya Cinnamon Roll dia..nyam..nyam.


Aktiviti waktu malam..x de apa beb! mainlah mainan kanak2 ni..jadi ler!



Malas makan di luar..makan dalam Hotel je la..

Tidur time!

Mandi time!











Last day..jln2 di pantai Gold Coast ni..






Bye-bye..

Jumpa lagi..



4 ulasan:

NARDtheNERD berkata...

seronok nya mandi manda...

Syahmi Zaludin berkata...

Seronoknya!

Jom join Mini Topup Giveaway saya? =)

http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-mini-topup-giveaway-by-jurnal.html?m=1

Santan Manis berkata...

wah!!!! seronoknya cuti2 malayssia!! jemput singgah ke blog SM kalau sudi :D heheh

http://santanmanis.blogspot.com/2014/05/jom-cantik-gebus-gebas-bersama-bvite-d.html

azlia berkata...

he..he..setahun sekali..ada rezeki p la...dekat je pun tu..