Pengikut

Khamis, 17 Januari 2013

Azeezah Al-Ansar Steakhouse

       Alhamdulillah...syukur kepada Allah aku dah pun sihat semula dari Tonsil yang teruklah kiranya ni.. Sekarang ni tak sama macam dulu, igat nak biar baik sendiri, alih2 tak boleh tahan dah, kena start Antibiotik  gak. Bila start je antibiotik baru 2 dose je, terus kurang sikit menyengatnya Tonsil aku tu. So sekarang dah ok sikit, tekak pun start la nak makan macam2 setelah beberapa hari duk makan bubur nasi.
      So teringin nak makan Black Paper Steak... aku pun tanya anak2 nak pergi mana? Dengar khabar Al-Ansar kat AU2 Keramat tu nak pindah..so sebelum dia pindah baik aku pekena dulu Black Paper Steak tu, takut nanti duk teringat2 pulak bila dah tak ada nanti.. Steakhouse ni dah lama buka kat sini, seingat aku waktu aku  muda2 dulu dlm tahun 90an tu dah ada dah. Aku & kawan2 selalu gak pergi waktu tu, kira nostalgia la pada aku.. Tapi aku rasa pun ada diantara korang pun pernah pergi kat sini kot..


Ni lah Steakhouse nya..


 Harga pun ok je..

Tengah tunggu makanan..

Ni aku punya, Black Paper Steak

 Shasha punya Chicken Chop

Erna punya Fish & Chip

Abby punya spt biasa, Mashroom Sup, Fries & Garlic Bread

Jemput makan..

Beria Abby makan!



7 ulasan:

justablogofmine berkata...

ye ke kedai tu nak pindah..pindah mana ek..suka juga makan chicken chop situ

Batu Adventure berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

azlia berkata...

ah'ah..kwn cakap, dia berjiran dgn pekerja kat situ.. tah la pindah kat mana..tp masih area k.l gak la..

azlia berkata...

boleh! boleh! boleh!

Tanpa Nama berkata...

Kedai tu pindah kat mn Erk area situ jgk ker

Tanpa Nama berkata...

Kedai tu pindah kat mn Erk area situ jgk ker

Unknown berkata...

Azeezah al ansar steak house masih ada di area keramat.jalan enggang tepi jalan diantara lrt jelatek ke kilang texas.
Alamat:53 jalan enggang.tmn sri keramat