Pengikut

Selasa, 22 Januari 2013

The Sultani

      Dah lama dapur tak berasap wei!!! rindu nak memasak & yang penting nak makanlah..ha..ha. Mana taknya...baru je seminggu aku sihat dari demam Tonsil yang teruk, sekarang kena balik..aduhhh... Aku dah tua agaknya... senang benor demam berulang-ulang.
       Entri hari ni bukan apa, saja nak memenuhkan post..he..he. Malam minggu lepas, aku makan di The Sultani kat Flamingo Hotel..ala..ada promosi bufet seorang rm29.90.. bukan selalu pergi pun. Masakan ala Kashmir..pada yang minat masakan ala india ni memang suka la tu! Nasi beryani, Kari Kambing & ayam dia best, sangat lembut..apa org cakap.."so tender!" he..he.. Selain itu banyak lagi masakan yang di sediakan.. suasana pun menarik, kalau siang nampak la tasik dari atas balkoni tu, kalau malam minggu ada live band lagi..(promote nampak). Layan je la gambar kenangan yang aku ambil ni..

 Kat lobby Flamingo

Ambil gak gambar kat pintu masuk restoran ni
 

 salah satu sudut di Restoran
 

 Jemput makan..
 

Abby biasa la..Mashroom Soup dia la..
 
Gambar tak jelas la..

 

Live Band dia..terror mrk ni..semua lagu boleh..
 1 Malaysia la katakan..

Besar dah anak aku ni..hu..hu..


Permata Hati Ku..


 Jumpa lagi!!!

4 ulasan:

~Emaa Hasnah (^_^)~ berkata...

salam ziarah n follow =)

Crack berkata...

^_^ Kak azlia, lani memang musim kalut kan. Bukan dia post resepi, gambar makan kat luar plak. Isk, bila la nak dapat makan kambing panggang ni. Lapo ni. Napsu napsu

azlia berkata...

terima kasih emaa..

azlia berkata...

ha..ha..maklum lah crack..ni tekak org sakit yang bernafsu nk makan! wat camner..he..he..