Pengikut

Isnin, 10 November 2014

Deli Muar Western Food Kampung Pandan

        Assalammualaikum..alhamdulillah hari ini aku berpeluang makan di salah satu kedai makanan western kegemaran kami ini..Deli Muar Western Food di Kampung Pandan. Dah lama kami tak makan disini semenjak aku berpindah ke Gombak. Kalau tak memang hari2 lalu  sini..tayar kereta tu gatal je nak menyinggah ke sini..ha..ha..(salahkan kereta lak ye). Kebetulan tadi pergi ke Asrama anak..Nak sign borang permohonan Asrama untuk tahun depan..singga la disini.. Fuhhh! Rasanya masih kekal sama lagi dari waktu terakhir aku makan sini dulu. Terima kasih ye kepada pemilik Deli Muar Western Food ni..harga murah..kesedapan pun boleh tahan. Ok..nk nalik dulu..Layan Album aku ni ye..


Jom makan!

Ni paveret dia la ni!

Fish n Chips Sos Black Papper..

Black Pepper Steak


Bye...


3 ulasan:

anajingga berkata...

nampak menyelerakan : nice sharing :)

vakum penis berkata...

THANK YOU FOR INFORMATION, Speak Your Mind

krim pembesar pantat
pelangsing badan herbal
spray tahan lama
obat pembesar penis
obat penambah sperma
obat pembesar payudara
jual cialis
perangsang wanita

Tanpa Nama berkata...

Tq yg pada pemilik blog ni kerana menyokong deli muar...sy doakan anda sentiasa dirahmati dan dilindungi allah swt serta berjaya dlm semua bidang yg anda ceburi.... insyallah ....amin