Pengikut

Sabtu, 28 Mac 2015

Kek Coklat Lapis Cheese

       Assalam semua...Jumpa lagi..cerita Kek lagi hari ni ye.. Entah kali keberapa entah aku buat Kek ni, nak buat macam mana..Kek ni sedap!!!  Kali ini aku buat untuk anak, dia nak bawa balik ke Kamsisnya, bagi kawan2nya di Asrama tu. Masalahnya..satu adunan kek tu sikit, kek pun comel je, untuk orang macam aku ni..mana cukup kn! heeeee... Aku memang busy sekarang ni, kat tempat kerja tak cukup staf, so memang balik kul 10pm tiap hari, tak sempat nak main masak2 @ buka blog semua @ teip resepi disini. Resepi korang boleh ke LINK ni ye.. Layan Album aku ni ye..


Kek Coklat lapis Cheese aku




kalau kukus korang kena tutup atas kek tu tau..

Tuang lapisan kedua..Cheese lak.

Dah masak sejukkan sebelum potong tau..



Ready pack untuk anak bahagi2kan pada kawan2nya nanti




Jumpa lagi..


3 ulasan:

SEINDAH SENYUMAN berkata...

sedapnya...
nak try buat lah...


sudi-sudilah lawat blog saya
http://85mutiarabeauty.blogspot.com

SEINDAH SENYUMAN berkata...

sedapnya...
nak try buat lah...


sudi-sudilah lawat blog saya
http://85mutiarabeauty.blogspot.com

SEINDAH SENYUMAN berkata...

sedapnya...
nak try buat lah...


sudi-sudilah lawat blog saya
http://85mutiarabeauty.blogspot.com