Pengikut

Sabtu, 28 Mac 2015

Red Velvet Moist Cupcake

      Assalammualaikum.. lama tak jumpa korang, merajuk ke? jangan ler begitu, meh ler singgah sini lagi. Ni hah! aku nak tunjuk Red Velvet Cupcake aku ni. Dah lama aku buat cuma tak ada masa nak update dalam Blog kesayangan ni..tambah lak ni dah hujung bulan, time nak buat claim dah ni..aduss! Tapi resepi same ler dengan yang aku dah penah buat sebelum ni, setakat ni memang dah sedap dah resepi orang tu, cer try! cer try! he..he.. Klik SINI ye untuk resepi  Kek ni. Layan Album aku ni ye..


Red Velvet Cupcake aku







Jumpa lagi..


1 ulasan:

Nabila Syifa berkata...

terliur tengok..