Pengikut

Isnin, 22 Oktober 2012

Angah masuk Hospital!

Pada 19hb  Okt 2012, Angah selamat menjalani pembedahan untuk membuang ketumbuhan Fibroidnya di rahim. Aku sempat la melawatnya pada hari khamis sebelum pembedahan tu...tak sempat nak melawat hari jumaat tu..kena migrane lak. Semalam Mak, Along & anak2nya, Siti & keluarganya serta aku dan anak-anak ada kat hospital. Penuh wad tu, tension jugak la nurse tu tengok kami..ha..ha..
   Untuk Angah... dia memang seorang yang tabah pun (kalau sakit dia duk senyap je).. Semoga cepat sembuh... jangan ganas sangat berjalan tu..man..man ok...
   Apa itu Fibroid???... info lebih lanjut mengenai Fibroid ada disini..

 Pagi yang cerah...syok je memandu ke hospital nak melawat Angah...

 
Wajah Angah sewaktu kami tiba..
 


Tengok!!! mana nurse tak tension..berkampung lak kami kat situ..

 
Mak & Along serta Daniel (anak angah)..
 

 Lepas melawat tu ingat nak singah la kat Tasik Titiwangsa jalan2..makan2..
tak jadi la..sbb tengok langit macam nak runtuh je...(nak hujan).


Hah!!! kan da cakap..nasip baik kami sempat sampai rumah..kalau tak duduk bawah jambatan la..
sbb mata ni mmg tak nampak kalau memandu malam2 @ hujan lebat sangat..ha..ha..




2 ulasan:

Khalilah MNor berkata...

Semoga angah azila cepat sembuh... Amin :)

azlia berkata...

Thanks khalilah...