Pengikut

Isnin, 3 Februari 2014

'Happy Birthday Ayah Yang Ke 72 Tahun...'

      Selamat hari lahir Ayah! semoga sihat selalu & dipanjangkan umur hendaknya..aminnn.. Hmmm..02hb Febuari yang lalu genap umur ayah 72 tahun. Alhamdulilllah..walaupun ada sakit itu & ini, tapi bersyukur kami kehadrat illahi..Ayah masih diberi peluang untuk bernafas dibumi Allah ini lagi. 
      Tiada apa yang dapat aku berikan untuk meraikan hari lahir Ayah, selain Kek yang aku buat tanda ingatan & sayang aku pada Ayah..harap Ayah faham keadaan aku & betapa aku sayangkannya. 
      Hari yang sama juga aku buat juga Kek Untuk Shasha untuk Birthday nya yang lepas. Hari tu Kek yang aku buat untuk Shasha raikan bersama kawan2 Dormnya, kali ini untuk bersama kami sekeluarga. Untuk kedua-dua insan yang amat aku sayang ini..Selamat menyambut hari lahir!!!! 
      Layan gambar kenangan aku ni ye... Resepi?! tengok kat link je ye..(malas lak nak taip)..he..he..

Ayah & Shasha..susahnya nak buat Ayah senyum!!! ish!
 



Yang ni made dari tangan anak2 aku yang menconteng! 


Wajah kesayangan hamba..

 Jumpa lagi!
Bye-bye..



 

1 ulasan:

cahyo jm berkata...

selamat ulang tahun ya ayah semoga panjang umur dan makin sayang sm anak istri tercinta :)