Pengikut

Jumaat, 16 Januari 2015

Ke Seoul Garden lagi!

      Salam jumaat semua, hari ni anak aku balik yeyyyyyyy! balik hujung minggu je..hu..hu. Bila anak2 nak balik cuti ni, kami mak2 ni start la kan fikir nak buat apa nanti, betul tak?! Sebab terfikirkan dia duk sana, makan minum dia kan, tah teratur ke tak. So bila balik sekali sekala cam ni, aku nak la masak @ buat benda yang dia tak dapat kat sanakan! Teringat sebelum last dia nak balik cuti yang lepas dia dah cakap dah, kali ni dia balik dia nak makan kat Seoul Garden lagi! adusss! Dah syok la tu makan kat situ dulu.     Memanglah syok dengar nak makan kat situ..tapi rm..rm..he..he. Alhamdulillah ada rezeki kami waktu itu, Abby pun tak pernah pergi lagi, jadi kesana lagilah kami. Balik kali ni dia tak cakap lagi nak apa2..so kita tengok je lah nanti ye.. Layan album kami ni lagi ye..


Jom Serang!



Beria-ia abby masakan untuk kakak2nya

Muka eksen abby

Tak sangka banyak gak abby makan..



Dah makan tengok movie lak dgn budak tempat kerja sorang ni.





Jumpa lagi..


3 ulasan:

Puan Wawa berkata...

Syoknye jalan2 cri makan..")

azlia berkata...

He..he.sekali sekala..

Nooriah Abdullah berkata...

assalamualaikum dan singgah follow sini